Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση ΠΡ.Ε.Σ.Α. για την κινητοποίηση στη ΔΕ/ΤΣΜΕΔΕ 19.09.2016

     Ενόψει των κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο διάστημα σχετικά με το ασφαλιστικό του κλάδου των μηχανικών αναρτούμε το αντίστοιχο κείμενο για το ασφαλιστικό των μηχανικών που είχαμε δημοσιοποιήσει και πριν τις εκλογές του συλλόγου. 
      H ΠΡ.Ε.Σ.Α. στην 1η συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΣΠΜΕ στις 31.08.16 πρότεινε να παρθεί απόφαση από το ΣΠΜΕ σχετικά με το ασφαλιστικό των μηχανικών και τις επερχόμενες κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση που αποτυπώνεται και στο κείμενό μας. 
       Τελικά ο ΣΠΜΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία συντάσσεται με την αντίστοιχη απόφαση της ΔΕ του ΤΕΕ.
      Εμείς ως ΠΡ.Ε.Σ.Α. στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο διάστημα, όπως αυτή τη Δευτέρα 19/09 στις 15:00 στη Δ.Ε του ΤΣΜΕΔΕ με πρωτοβουλία της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Αττικής και της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών. 
     Καλούμε τους συναδέλφους μηχανικούς που ζουν αποκλειστικά από την εργασία τους να στηρίξουν τις κινητοποίησεις αυτές και καλούμε τη διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ να πάρει κατ'ελάχιστο απόφαση για:
1. μη εφαρμογή των αναδρομικών αυξήσεων ασφαλιστικών εισφορών και έκδοση των ειδοποιητηρίων του α εξαμήνου χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις όπως οι αναδρομικές χρεώσεις υπέρ ΟΑΕΔ για όλους τους συναδέλφους
2. επιστροφή των εισφορών της ειδικής προσαύξησης 
3. αναγνώριση των ανέργων συναδέλφων, μη υποχρέωση καταβολής εισφορών σε όσους δεν έχουν επαρκές εισόδημα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΣΠΜΕ 09.04.2024 / ΓΙΑ ΤΗ ΣΣΕ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 17.04

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΠΜΕ η α πόφαση του ΔΣ  του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 09 Απριλίου 2024 με θέμα  "Ο ΣΠΜΕ θεωρεί ...