Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

"όταν το σπίτι του γείτονα καίγεται..." ή αλλιώς "Πλειστηριασμός 1ης κατοικίας για χρέος 10.000"

Όπως φαίνεται στο παρακάτω έγγραφο που στάλθηκε από τη ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών σε συνταξιούχο κάτοικο Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός κατασχεθέντος ακινήτου, δηλαδή της πρώτης και μοναδικής κατοικίας της (πρόκειται για υπόγειο διαμέρισμα 43m2), για χρέος προς την εφορία 10.767,95 το οποίο με τους τόκους φτάνει τελικά στις 15.530,85 ενώ η τιμή έναρξης του πλειστηριασμού ορίζεται στις 16.000.


Είναι άραγε η παραπάνω περίπτωση κάποιος μεγαλο-οφειλέτης, στρατηγικός κακοπληρωτής, με κότερα, πισίνες, βίλες και εργοστάσια όπως μας διαβεβαιώνουν το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση και οι φανατικοί υποστηρικτές της ??

Επειδή "όταν το σπίτι του γείτονα καίγεται...θα έρθει η φωτιά και στο δικό σου" είναι επιτακτική ανάγκη, σήμερα περισσότερο από ποτέ, να στηριχθεί ο αγώνας του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς. Η καταστολή και η συκοφάντηση του δίκαιου αγώνα δεν θα περάσει. 
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ_ΡΙΧΤΟ ΜΕ ΠΡ.Ε.Σ.Α. ΣΤΗΝ ΕΠ.ΕΠ. ΠΟΛ.ΜΗΧ.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, Την ερχόμενη Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου 2019 στις εκλογές του ΤΕΕ καλείσαι να πάρεις θέση για το πρόσημο...