Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Κείμενο ΠΡΕΣΑ στη ΓΣ/ΣΠΜΕ 22.05.18

       Πραγματοποιήθηκε με μικρή προσέλευση και δίχως την απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΠΜΕ την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 στην Αθήνα με τις τοποθετήσεις κυρίως μελών του ΔΣ του ΣΠΜΕ. Η απαξίωση των μελών του ΣΠΜΕ προς την παρούσα διοίκηση του συλλόγου είναι δικαιολογημένη καθώς αυτή, όπως και όλες οι πρόσφατες διοικήσεις του ΣΠΜΕ, απέχει από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληττόμενοι μηχανικοί.
             Η ΠΡ.Ε.Σ.Α. θα συνεχίσει να δίνει μάχες μέσα και έξω από το ΔΣ έτσι ώστε να ανατραπεί ο κλειστός χαρακτήρας του ΣΠΜΕ και μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες όπως οι Γενικές Συνελεύσεις, να μετατραπεί από σύλλογος-σφραγίδα του προεδρείου σε πραγματικό σύλλογο στα χέρια των μελών του.
       Αναρτούμε παρακάτω το κείμενο με τις προτάσεις που κατέθεσε η ΠΡ.Ε.Σ.Α. στη Γενική Συνέλευση του ΣΠΜΕ, στο πλαίσιο του οποίου κινήθηκε και η σύντομη τοποθέτησή μας στη ΓΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ_ΡΙΧΤΟ ΜΕ ΠΡ.Ε.Σ.Α. ΣΤΗΝ ΕΠ.ΕΠ. ΠΟΛ.ΜΗΧ.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, Την ερχόμενη Κυριακή στις 3 Νοεμβρίου 2019 στις εκλογές του ΤΕΕ καλείσαι να πάρεις θέση για το πρόσημο...