Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΣ&ΓΣ/ΣΠΜΕ 18.09.19

           Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΜΕ την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 δεν ήταν σε απαρτία καθώς ήταν παρόντα 7 από τα 15 μέλη του ΔΣ (ΔΚΜ: 2, ΔΗΣΥΜ: 1, ΠΑΝΕΠ: 1, ΡΠΜ: 1, ΕΛΕΜ: 1, ΠΡΕΣΑ: 1).

        Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τα παρόντα μέλη έγινε ενημέρωση από το προεδρείο. Ουσιαστικά ο πρόεδρος μας επανέλαβε πως παραμένει το πρόβλημα με το μητρώο μελών λόγω προβλημάτων με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας. Πρακτικά δεν είναι ακόμα δυνατή αφενός η εγγραφή νέων μελών και αφετέρου η πληρωμή των συνδρομών παλαιών μελών. Αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν μπορούν να γίνουν εκλογές. 
       Η νέα πρόταση από το προεδρείο σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογικών αρχαιρεσιών του ΣΠΜΕ είναι να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική ΓΣ στα μέσα του Δεκεμβρίου 2019 με σκοπό να οδηγηθούμε σε εκλογές προς τα τέλη Ιανουαρίου 2020. Η πρόταση αυτή θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.
      Στην προγραμματισμένη ΓΣ που είχε ανακοινωθεί για την ιδία ημέρα δεν υπήρξε ουσιαστική συμμετοχή από τα μέλη του συλλόγου, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αποδοκιμασία των συναδέλφων πολιτικών μηχανικών στις διαχρονικές διοικήσεις του ΣΠΜΕ.


ΠΡωτοβουλία Ενωτικής Συσπείρωσης Αριστεράς
Πολιτικών Μηχανικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΣΠΜΕ 09.04.2024 / ΓΙΑ ΤΗ ΣΣΕ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 17.04

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΠΜΕ η α πόφαση του ΔΣ  του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 09 Απριλίου 2024 με θέμα  "Ο ΣΠΜΕ θεωρεί ...